huis te koop buitenpost

7 Woningen te huur in Buitenpost vanaf 400 maand. Huis kopen aan de Parcours in Buitenpost.


Koopwoningen Buitenpost Huizen Te Koop In Buitenpost Funda

Margrietstraat 13 is gelegen in de buurt Buitenpost.

. Ontdek buiten kom naar Buitenpost. Gelegen in Buitenpost ligt deze fraaie en ruime woning in de DrPostmastraat. Margrietstraat 15 is gelegen in de buurt Buitenpost.

172000 - 178000 Geschatte woningwaarde. Parcours 53 9285 SE Buitenpost. Walter helpt mensen zoals jij om beter geïnformeerde beslissingen te maken bij het kopen van een huis door alle feiten op een rijtje te zetten.

Woningen in Verspreide huizen Buitenpost staan gemiddeld 25 dagen te koop dus als woningjager moet je snel zijn. Bevindt zich in 9285 WH Buitenpost Achtkarspelen Friesland. Het dorp Buitenpost kenmerkt zich door haar hoge voorzieningsniveau met oa.

Huis te koop in Buitenpost. De woning is in 2010 ruim uitgebreid door een royale aanbouw. Gelegen in Buitenpost ligt deze fraaie woning in de Margrietstraat.

Bent u op zoek naar een leuke kluswoning met veel ruimte en potentie dan is een bezichtiging bij deze. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De Wiek 2 Buitenpost te koop.

Gysbert Japiksstraat 39 is gelegen in de buurt Buitenpost. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel. Top 15 huizen in deze straat.

Ook bij de aankoop van een woning helpt De Flexibele. Huis te koop. Vind het beste aanbod aan Huurwoningen in Buitenpost.

Ruim opgezette woning met maar liefst vier slaapkamers gelegen in een gezellige. Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt. 9285 XD Buitenpost Verspreide huizen Buitenpost 720000 kk.

Buitenpost is een dorp met 6000 inwoners en heeft een hoog voorzieningenniveau zo zijn hier diverse winkels supermarkten een bibliotheek basisonderwijs middelbaar onderwijs medische zorg en goede mogelijkheden om met het openbaar vervoer te reizen. Buitenpost is het perfecte toevluchtsoord wanneer je even uit de drukte tussen je betonnen muren wil in een kas tussen het groen uiteten wil even vergeten was hoe de grond onder je voeten voelt en wanneer je houdt van duurzame eerlijke en verse producten. Daarnaast begeleidt uw NVM makelaar van De Flexibele Makelaar Friesland en Groningen de bezichtigingen en onderhandelingen.

219000 - 241000 Geschatte woningwaarde. De cookie wordt gebruikt om bezoekers- sessie- en campagne gegevens te berekenen en het sitegebruik bij te houden voor het analyserapport van de site. DrPostmastraat 22 is gelegen in de buurt Buitenpost.

Jeltingalaan 1 9285 WH Buitenpost. Gelegen in Buitenpost ligt deze karakteristieke woning in de Margrietstraat. Zo is er bijvoorbeeld een treinverbinding naar Leeuwarden en Groningen.

Qua bewoners van Verspreide huizen Buitenpost zit je als gezin wel goed. Vraagprijs 315000- Kosten koper. De woning heeft een woonoppervlakte van 90 m 2 en is gebouwd in 1962.

Aanbiedingstekst starters en klussers opgelet. Plaats je huis op funda. Te koop woningen in Buitenpost Achtkarspelen.

Gelegen in Buitenpost ligt dit fraaie appartement in de Gysbert Japiksstraat. Kan je jouw woning niet vinden in Buitenpost. 1 Appartement te huur in Buitenpost vanaf 500 maand.

Wil je deze eengezinswoning kopen. Op zoek naar huizen in Buitenpost Buitenpost. Naast het fantastische plekje is het ook nog eens een heel fijn huis om in te wonen.

De woning heeft een woonoppervlakte van 121 m 2 en is gebouwd in 1967. Ruim opgezette woning met maar liefst vier slaapkamers gelegen in een gezellige en kindvriendelijke buurt. De cookies slaan informatie anoniem op en kennen een willekeurig gegenereerd nummer toe.

Op funda vind je 5 huizen te koop in Buitenpost. Parcours 53 in Buitenpost is een eengezinswoning. 141000 - 150000 Geschatte woningwaarde.

Vrijstaande woonhuis 1925 met serre uitbouw en vrijstaande garage staat op een mooie plek midden in het vriendelijke dorp Buitenpost op een. Irenestraat 11 in Buitenpost 9285 TJ. Eet drink doe overnacht.

Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. Vind het beste aanbod aan Huurwoningen in Buitenpost. De meeste bewoners in Verspreide huizen Buitenpost zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal wonen er 110 gezinnen.

Funda helpt je je nieuwe huis te vinden met zoekfilters fotos videos en plattegronden. Uw huis komt op De Flexibele Makelaar haar eigen site Funda Huislijn Waldnet JAAP Huizenzoeker en vele andere websites te staan. Huis te koop Parcours 53 in Buitenpost voor 275000 122 m².

Bestaande bouw soort woning. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 63 m 2 is gebouwd in 1970 en heeft een energielabel B. Recent is de woning.

Lutkepost 12 9285 XD Buitenpost. Zoek een huis in deze straat op huisnummer. Buitenpost is een plaats in de gemeente Achtkarspelen binnen de provincie Friesland.

De woning heeft een woonoppervlakte van 90 m 2 en is gebouwd in 1962. Walter helpt je een bod uit te brengen met data-gedreven prijsaanbevelingen. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Buitenpost ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Buitenpost.

Op funda vind je momenteel 3 huizen te koop in Buitenpost Buitenpost. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen.


Koopwoningen Buitenpost Huizen Te Koop In Buitenpost Funda


Pin Op Gevel


T Zy6ezk7nbosm


Meesterlijkgoed Makelaardij O Z Buitenpost Frieslandte Koop Meesterlijkgoed Makelaardij O Z Buitenpost Friesland


Ede Staal Google Zoeken Groningen Nederland Stad


Huis Kopen In Buitenpost Bekijk 6 Koopwoningen


Huis Kopen In Buitenpost Bekijk 6 Koopwoningen


Larixlaan 6 Zwanenburg Nieuw Makelaardij In 2021 Huisstijl Badkamer Modern Vastgoed


Bernhardlaan 36 Buitenpost 9285 Tt Huispedia Nl


Pin Op Abandoned House Enz


Wocgyacbggzlhm


Oude Bildtdyk De Westhoek Friesland Nederland Nederland Landschap


De Westhoek Friesland Nederland Holland Golf Courses Field


Huis Te Koop Lutkepost 12 In Buitenpost Voor 720 000


Europarcs Resort Limburg Vakantiepark Met Zwemplas Gezin Op Reis Resorts Op Reis Buitenbad


Huis Te Koop Lutkepost 12 9285 Xd Buitenpost Funda


Huis Kopen In Buitenpost Bekijk 6 Koopwoningen


Himellof 10 Koopwoning In Buitenpost Friesland Huislijn Nl


Huis Van De Maand Julianalaan 6 Te Buitenpost


Kuipersweg 15 Buitenpost Te Koop De Flexibele Makelaar Nvm


Buitenpost Zoek Verkocht Ried 5 9285 Kk Buitenpost Funda In Business


Een Fietspad Naar Buitenpost Friesland The Netherlands Landschap Nederland


Bedhuisje Sem 200 X 90 Cm Kleur Bedhuisje Sem Naturel Matrassen 200 X 90 Cm Geen Bedhuisje Sem Little Drea Bedhuisje Kinderkamer Kinderkamer Inspiratie


Huis Kopen In Buitenpost Bekijk 6 Koopwoningen


Pin Van A Brons Op Huizen Huizen Groningen Huis


Friesland Netherlands Westhoek Friesland The Netherlands Bilstra Photography Comprar Zapatillas Nike Zapatillas Nike Baratas Nike Baratos


Pin Op Glazen Deur


Huis Kopen In Buitenpost Bekijk 6 Koopwoningen


Stiens Friesland Bezienswaardigheden Reizen Vakantie


Dit Charmante In Het Kloppend Hart Van Lemmer En Op De Dijk Gelegen Gemeentelijk Monument Is Recent Compleet Gerenoveerd Gemodern Open Huis Huis Monumenten


Kuipersweg 68 Buitenpost Makelaar1


Binnenkijken In Een Jarendertighuis In Veendam Wonen Co Thuisdecoratie Meubel Ideeen Thuis

0 Response to "huis te koop buitenpost"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel