Viorel Lis

Click Ziarul Click. Oana Lis este înnebunită.


Aegiu5xw9xajtm

Avea doar 18 ani când l-a cunoscut pe Viorel Lis.

. Cei doi își așteaptă copilul după ce au terminat formalitățile. Oana Lis vine cu detalii de ultimă oră referitoare la starea de sănătate a soțului ei Viorel Lis. Viorel Lis is an actor known for Minte-mã frumos în Centrul Vechi 2016.

Viorel Lis fostul primar al Capitalei a pierdut procesul în care spera că va beneficia de o pensie de revoluționar precum cea pe care o primește Alexandru Arșinel. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Fostul primar al Capitalei în vârstă de 77 de ani a fost dus de urgență la spital ducă ce și-a ars piciorul într-un radiator deoarece nu avea căldură în casă.

Viorel Lis va fi incinerat acesta a lasat cu literă de lege în testament ultima sa dorință. Și acum dacă nu ar fi ea cred că nu aș putea să mai trăiesc. Cel puțin așa a susținut fostul primar general al Capitalei într-o emisiune televizată.

Are probleme mari de sănătate și se mișcă din ce în. Join Facebook to connect with Viorel Lis and others you may know. Nici bine nu a scăpat de virus că fostul primar al Capitalei a ajuns din nou la urgențe cu o altă problemă de sănătate.

Pe atunci acesta era încă însurat cu Tudora Gheorghe a doua sa soție. 1 day agoViorel Lis a ajuns de urgență la spital după ce a suferit un accident casnic. Viorel Lis a pierdut definitiv procesul prin care solicita pensie de revoluționar cu rol determinant.

Numai ca Lis avea o relație de 16 ani in acel moment. Viorel Lis nu trece printr-o perioadă fastă. Aceasta a vorbit despre modul în care și-au dat seama că s-au infectat dar și despre ce se întâmplă în spital atât cu ea cât și cu soțul ei.

Viorel Lis is an actor known for Minte-mã frumos în Centrul Vechi 2016. Conținutul video nu poate fi redat deoarece ai activat AdBlock. Cel puțin așa a susținut fostul primar general al Capitalei într-o emisiune televizată.

îţi aduce cele mai tari. Ei bine se pare că soțul Oanei Lis ar fi adormit cu. Care s-a destăinuit pe rețelele de socializare.

Viorel Lis a ajuns azi-noapte de urgență la spital. Facebook gives people the power to share. Fostul edil al Capitalei a avut și o primă reacție.

Ea și Viorel Lis vor deveni părinți adoptivi. Oana Lis și-a cunoscut actualul soț când era foarte tânără. El ne-a declarat că nu a mai putut merge în instanță.

Oana Lis a ajuns din nou zilele acestea cu Viorel Lis la spital la Urgență. Viorel Lis spune că îi datorează actualei sale soții faptul că încă mai e în viață. View the profiles of people named Viorel Lis.

Ce s-a întâmplat cu fostul primar. Acesta s-a prezentat azi noapte de urgență la camera de gardă a Spitalului Floreasca din Capitală cu arsuri grave pe picior de la. 2 days agoAnunț de ultimă oră despre Viorel Lis.

ADVERTISEMENT Ea e moștenitoarea mea. Cu câteva vorbe fostul primar general al Capitalei i-a înseninat ziua parteneri sale. Fostul primar al Capitalei a vrut să se încălzească la un radiator deoarece în apartamentul lor din sectorul 3 se bagă căldură cu țârâita.

Minte-mã frumos în Centrul Vechi. Iar conform dorinței mărturisite cenușa sa va fi păstrată în grădina casei în care a locuit. Eu nu mă mai pot deplasa de unul singur Viorel Lis a aflat de la reporterul FANATIK despre faptul că a pierdut procesul pentru dobândirea pensiei de revoluționar.

Putini sunt insa cei care isi aduc aminte de fosta sotie a lui Lis Tudora Gheorghe femeia care i-a daruit fostului edil o fata si care i-a fost alaturi aproape 16 ani. Viorel Lis 77 de ani știe să-i atingă soției sale Oana Lis 42 de ani coarda sensibilă. Mai mult acesta suferă și de diabet iar starea lui de sănătate s-a agravat.

Viorel Lis va fi incinerat acesta a lasat cu literă de lege în testament ultima sa dorință. Iar conform dorinței mărturisite cenușa sa va fi păstrată în grădina casei în care a locuit. Amintim că în urmă cu ceva timp Oana Lis a dezvăluit.

2 days agoViorel Lis are 4500 de lei pe lună din pensii Moșia din Argeș a fostului primar va ajunge la Oana Lis care va moșteni acea parcelă de pământ. În cazul lui Viorel Lis va fi vorba despre incinerare. Oana Lis și soțul ei Viorel Lis au scăpat cu bine de Covid după ce au fost internați amândoi în același salon la Matei BalșAcum Oana s-a îmbrărcat primăvăratic într-o rochie roșie ca focul și a pornit-o spre o petrecere de Valentine s.

Oana a cumpărat radiatoare iar Viorel a adormit cu piciorul pe unul dintre ele din dorința de a se încălzi. Mai exact totul s-a întâmplat din cauza unui radiator pe care cei doi soți l-au cumpărat pentru a face căldură în casă. În cazul lui Viorel Lis va fi vorba despre incinerare.

Viorel Lis a fost primarul Bucureștiului mai întâi interimar în perioada 16 ianuarie 1997 - 13 noiembrie 1998 după ce Victor Ciorbea a devenit prim-ministru al României și apoi ales în perioada 13 noiembrie 1998 - 26 iunie 2000. Viorel Lis era inca primar al Capitalei atunci cand a inceput aventura cu adolescenta Oana pe atunci o blonda silfida. Oana Lis a mărturisit că are planuri mari pentru anul 2022.


Viorel Lis Are Arsuri Grave Soțul Oanei A Ajuns De Urgență La Spital Cum Se Simte Acum Impact


Vqs0pcavkmspxm


Ce Factură Au Primit Oana și Viorel Lis La Curent E Moartea Lui Spynews Ro


0fq1k45fkhzcum


Njeuihpwictkym


File Viorel Lis Jpg Wikimedia Commons


Viorel Lis Foto De Archivo Editorial Imagen De Partido 25934193


F3yjjyw Fxznkm

0 Response to "Viorel Lis"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel